ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
ΚΑΜΠΙΝΓΚ
ΦΑΓΗΤΟ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΑΓΟΡΕΣ
ΣΠΟΡ-ΑΝΑΨΥΧΗ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
 ΜΕΣΩΝ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΡΘΜΕΙΟΥ
 ΚΕΡΚΥΡΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Η Κέρκυρα προσφέρει τα πάντα...

 Η Κέρκυρα προσφέρει πλήθος παροχών που μπορούν να ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, βίλες και κάμπινγκ, βρίσκονται διάσπαρτα σε όλο το νησί. Γήπεδα τέννις και γκολφ, ιππικοί όμιλοι, σχολές ιστιοπλοϊας και κατάδυσης, πισίνες, watersports κι ό,τι άλλο φανταστεί η καλοκαιρινή διάθεση εδρεύει εδώ. Παραδοσιακά ταβερνάκια και μεζεδοπωλεία, καλά εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ θα κάνουν τις νύχτες σας αξέχαστες. Μοναδικά τοπικά προϊόντα και αντικείμενα εξαιρετικής τέχνης θα στολίσουν το σπίτι και τις αναμνήσεις σας για πάντα. 400 πτήσεις κάθε εβδομάδα και δεκάδες ακτοπλοϊκά δρομολόγια θα σας μεταφέρουν άνετα όποτε και όπου θελήσετε.

Αναζητείστε τα...

Χρησιμοποιείστε τις αναζητήσεις μας για να βρείτε έγκυρα και έγκαιρα ότι χρειασθείτε στο νησί. Μια τεράστια βάση δεδομένων που ενημερώνεται διαρκώς είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει.

Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται, παρουσιάζονται σε τρία επίπεδα:
- απλή καταγραφή των σημαντικών πληροφοριών
- αναλυτική παρουσίαση υπηρεσιών
- σύνδεση με τους σχετικούς δικτυακούς τόπους
 
Οι πληροφορίες που θα αντλήσετε έχουν προηγουμένως ελεγχθεί για την αξιοπιστία τους. Εάν για οποιοδήποτε λόγο διαπιστώσετε ελλείψεις, παραλείψεις ή λάθος πληροφορίες, παρακαλούμε να μας στείλετε τις παρατηρήσεις σας.

Καταχωρήστε την επιχείρησή σας εδώ χωρίς χρέωση

 

 

 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΦΙΛΟ
 

© Copyright
All rights reserved